Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Jerzmanowice
(1)
Autor
Polan Andrzej
(1)
Rybarczyk Ina
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dieta śródziemnomorska
(1)
Kuchnia polska
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia śródziemnopolska / [przepisy: Ina Rybarczyk, Andrzej Polan]. - Wydanie I. - Kostrzyn : Jeronimo Martins Polska S.A. ; Poznań : Skivak The Publishers, 2021. - 231, [1] strona : fotografie, ilustracje, portret ; 26 cm.
U dołu strony tytułowej i okładki logo Biedronki i Kuchni śródziemnopolskiej.
Kuchnia środziemnopolska to koncept, który opracowaliśmy, by ułatwić Polakom komponowanie wartościowych i zbilansowanych posiłków. To połączenie założeń diety środziemnomorskiej z polskimi, dostępnymi lokalnie sezonowymi produktami, które znamy i lubimy. Jednocześnie w naszych propozycjach składniki dobierane są w taki sposób, by dania odpowiadały na ważną i aktualną potrzebę zrównoważonego sposobu żywienia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Jerzmanowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej