44008
Book
In basket
Kuchnia polska dla diabetyków / Dorota Drozd. - Wydanie czwarte. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2021. - 159, [1] strona ; 23 cm.
ak powinien odżywiać się diabetyk? Odpowiedź jest prosta, ale tylko z pozoru – zdrowo. Dla wielu osób (nie tylko tych, którzy chorują na cukrzycę) „zdrowo” znaczy nudno i z wyrzeczeniami. Ta książka kucharska przełamuje ten stereotyp. Autorka – dietetyk od wielu lat pracujący ze „słodkimi ludźmi” – pokazuje, co zrobić, by jedzenie miało wymiar terapeutyczny, ale było także smaczne, urozmaicone i doskonale podane.
Availability:
Biblioteka Sąspów
There are copies available to loan: sygn. 64 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 na lata 2021-2025.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again