44008
Book
In basket
Kuchnia śródziemnopolska / [przepisy: Ina Rybarczyk, Andrzej Polan]. - Wydanie I. - Kostrzyn : Jeronimo Martins Polska S.A. ; Poznań : Skivak The Publishers, 2021. - 231, [1] strona : fotografie, ilustracje, portret ; 26 cm.
Kuchnia środziemnopolska to koncept, który opracowaliśmy, by ułatwić Polakom komponowanie wartościowych i zbilansowanych posiłków. To połączenie założeń diety środziemnomorskiej z polskimi, dostępnymi lokalnie sezonowymi produktami, które znamy i lubimy. Jednocześnie w naszych propozycjach składniki dobierane są w taki sposób, by dania odpowiadały na ważną i aktualną potrzebę zrównoważonego sposobu żywienia.
Availability:
Biblioteka Jerzmanowice
There are copies available to loan: sygn. 641/642 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
U dołu strony tytułowej i okładki logo Biedronki i Kuchni śródziemnopolskiej.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronie 231.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again